Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tramvai loveşte o maşină în Iaşi, după ce şoferul i-a tăiat calea. Un bărbat de 60 de ani, transportat la spital

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost transportat la spital după ce a fost lovit de un tramvai în Iaşi. Bărbatul se afla la volanul unei maşini iar la viraj nu a acordat prioritate tramvaiului, moment în care vatmanul nu a mai putut frâna şi s-au ciocnit.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 13:10

Vezi și

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, la locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie şi prim ajutor, dar şi un echipaj de descarcerare.

"La ora 10,43 de minute, dispeceratul unic ISU-SAJ Iaşi a fost înştiinţat prin Sistemul Naţional Unic de Urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Nicolae Iorga, între un tramvai şi un autoturism. Au fost direcţionate trei autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare şi intervenţie cu module de prim ajutor şi un echipaj de prim ajutor calificat. La sosirea echipajelor, călătorii din tramvai erau autoevacuaţi şi nu necesitau îngrijiri medicale. În autoturism se afla o persoană de aproximativ 60 de ani. După descarcerarea acesteia, victima a fost transportată la spital de echipajul medical", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul şi măsurile care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tramvai loveşte o maşină în Iaşi, după ce şoferul i-a tăiat calea. Un bărbat de 60 de ani, transportat la spital