Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un turc se aruncă dintr-o maşină aflată în mers pe A1 Deva - Nădlac, după o ceartă cu iubita. Se află în comă, la spital

Incident şocant suprins pe Autostrada A1 Deva - Nădlac. Un bărbat, cetățean turc, se află în comă după ce s-a aruncat din mers pe geamul unei maşini, în urma unei dispute cu şoferiţa care este iubita sa.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 17:26

Vezi și

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, turcul are 62 de ani şi era pasager pe locul din dreapta din faţă.

"Victima a sărit din autoturism şi se află în stare comatoasă. Este transportată la Unitatea de Primire Urgenţe", a transmis SAJ.

Momentul şocant, surprins pe camere

În imagini video care circulă în mediul online se vede cum autoturismul circulă cu viteză în momentul în care bărbatul cade pe partea carosabilă şi se rostogoleşte aproximativ 20 de metri.

Referitor la acest incident, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis că se fac cercetări, în timp ce surse din rândul anchetatorilor au declarat, că iubita bărbatului, care este din Bulgaria, a spus că bărbatul a sărit din maşină după ce au avut o ceartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care un turc se aruncă dintr-o maşină aflată în mers pe A1 Deva - Nădlac, după o ceartă cu iubita. Se află în comă, la spital