Antena Meniu Search
x

Momentul în care un turist este salvat, în ultima clipă, de la înec. Salvamarii l-au resuscitat pe plajă

Un turist din Iași a fost salvat în ultima clipă de la înec de salvamari. Incidentul a avut loc în Mamaia, iar bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost adus în stare gravă la mal. A fost resuscitat de salvatorii care, din fericire, au reuşit să-l stabilizeze. Nu la fel de norocos a fost un alt bărbat care a fost scos din valuri în această dimineaţă. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 02.07.2024 , 13:57

Cazul fericit s-a petrecut zilele trecute pe o plajă din Mamaia, unde salvamarii au reușit cu un skijet să scoată din apele Mării Negre un turist de 29 de ani din Iași. L-au adus la mal, l-au resuscitat și, din fericire, acesta a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Județean din Constanța. 

Nu același lucru se poate spune și despre incidentul petrecut în această după-amiază pe o plajă din Constanța. Un bărbat de 83 de ani, care se afla la mare împreună cu fiica sa, a fost scos din apă de câțiva turiști și de salvamari. A fost resuscitat minute în șir, însă, din păcate, acesta a fost declarat mort. 

Salvamarii îi sfătuiesc pe turiști să aibă foarte mare grijă pe plaja din Constanța. În acest moment nu este arborat niciun steag, însă bate vântul, iar curenții sunt periculoși în largul Mării Negre.   

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Momentul în care un turist este salvat, în ultima clipă, de la înec. Salvamarii l-au resuscitat pe plajă