Antena Meniu Search
x

Monica Anisie, reacție nervoasă în scandalul tabletelor care nu ajung la elevi. „Am realizat eu această achiziţie?”

Monica Anisie spune că nu ia în calcul o demisie din fruntea Ministerului Educației, pe fondul scandalului privind tabletele pentru elevi, arătând că nu ea a realizat achiziţia și că ministerul a pus la dispoziţie banii necesari.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.09.2020, 14:09

Monica Anisie, reacție nervoasă în scandalul tabletelor care nu ajung la copii
Monica Anisie, reacție nervoasă în scandalul tabletelor care nu ajung la elevi - captura Facebook
  • Monica Anisie a anunțat că nu renunță la mandat ca urmare a scandalului privind achiziția tabletelor pentru elevi.
  • Anisie a subliniat că responsabilitatea Ministerului a fost doar să acorde banii necesari achiziţiei.

"Am realizat eu această achiziţie ca să pot să spun lucrul acesta? Având în vedere faptul că la Ministerul Educaţiei în toată această perioadă am făcut eforturi susţinute ca unităţile de învăţământ să aibă toate cele necesare pentru începutul de an şcolar, vorbim aici de proces de învăţământ, Ministerul Educaţiei se ocupă de procesul de învăţământ, atâta timp cât ne-am preocupat, avem astăzi rezultate, nu văd de ce mi-aţi pune o astfel de întrebare. Responsabilitatea Ministerului a fost să acorde banii necesari achiziţiei”, a afirmat Monica Anisie. 

Monica Anisie a precizat că, în semn de responsabilitate faţă de elevi şi de profesori, va continua acest mandat în fruntea Ministerului Educaţiei. 

"În semn de responsabilitate faţă de copii, elevi şi de colegii mei profesori trebuie să continui acest mandat alături de ei, având în vedere că începe un nou an şcolar altfel", a spus Anisie. 

Întrebată, de ce nu a semnalat până acum că sunt probleme cu această achiziție, Monica Anisie a susținut că la demararea licitației a fost asigurată de către șefa ONAC că procedura va fi realizată la timp și că a avut "nenumărate discuții cu aceasta", în care a primit asigurări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Monica Anisie, reacție nervoasă în scandalul tabletelor care nu ajung la elevi. „Am realizat eu această achiziţie?”