Antena Meniu Search
x

Monstru cu chip de om: A violat o femeie căzută pe marginea drumului. Bărbatul din Iaşi a ajuns în arest

Gest halucinant în Iaşi! Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce a violat o femeie care era căzută pe pe marginea drumului. Victima a fost dusă la spital, având nevoie de o săptămână de îngrijiri medicale.

de Redactia Observator

la 16.12.2022 , 18:40

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol. 

"Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara zilei de 10.12.2022 A.S. a găsit persoana vătămată T. M. căzută pe drumul public din satul Săcăreşti, comuna Cucuteni, ocazie cu care, profitând de imposibilitatea de a se apăra, cât şi de a-şi exprima voinţa, precum şi prin folosirea forţei fizice, a întreţinut un raport sexual normal cu aceasta, provocându-i victimei leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Hârlău care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Evenimente » Monstru cu chip de om: A violat o femeie căzută pe marginea drumului. Bărbatul din Iaşi a ajuns în arest