Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mormântul unui muzician din Iaşi este dotat cu panouri solare, scară interioară şi icoane cu LED-uri (Video)

Mormântul unui muzician din Iaşi este atracţia cimitirului Sfinţii Petru şi Pavel din Iaşi. Dotat cu panouri solare, mormântul are chiar şi o scară interioară.

de Redactia Observator

la 19.03.2018 , 18:06

Mormântul unui muzician din Iaşi este dotat cu panouri solare, scară interioară şi icoane cu LED-uri

Mormântul unui muzician din Iaşi este atracţia cimitirului Sfinţii Petru şi Pavel din Iaşi. Dotat cu panouri solare, mormântul are chiar şi o scară interioară.

În ultima perioadă, românii aleg să investească zeci de mii de euro în mormintele celor dragi, astfel încât piaţa obiectelor funerare s-a dezvoltat enorm.

Articolul continuă după reclamă

Cei care lucrează în domeniu spun că totul a pornit de la cerinţele oamenilor care vor ca prin astfel de gesturi să păstreze vie memoria rudelor trecute în lumea celor drepţi.

Pe acelaşi subiect

Mormântul muzicianului din Iaşi are o piatră funerară din granit în forma unui pian.

Mai mult decât atât, cavoul este construit din geamuri termopan, iar pe acoperiş se află panouri solare care alimentează cu energie electrică icoanele cu LED şi imensa inimă roşie care luminează în interior.

O scară interioară, construită complet din sticlă, duce către locul unde se află sicriul cu muzicianul care îşi doarme somnul de veci în cimitirul din Iaşi.

Atunci când a fost construit, cavoul a costat aproximativ 15.000 de lei, însă în prezent, valoarea unei astfel de construcţii depăşeşte câteva zeci de mii de euro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mormântul unui muzician din Iaşi este dotat cu panouri solare, scară interioară şi icoane cu LED-uri (Video)