Antena Meniu Search
x

Video Unde ar putea ajunge averea găsită în casa unui pensionar din Galaţi, dacă "Veronica" nu va fi găsită

Un apartament şi două sute de mii de lei ascunşi în sufragerie. Este averea pe care a lăsat-o în urmă un fost siderurgist din Galaţi care a murit anul trecut. De atunci, prietenii şi foştii colegi de muncă s-au transformat în detectivi şi încearcă să dea de urma unei posibile moştenitoare - o fiică dintr-o relaţie extraconjugală. Totul, pentru ca agoniseala bărbatului să nu ajungă în vistieria Primăriei.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 20:44

Vezi și
  • Un pensionar din Galaţi a lăsat în urma sa un apartament şi 200.000 de lei.

Maricel Coman a muncit din tinereţe în fostul combinat siderurgic de la Galaţi, de unde a ieşit la pensie în 1988. De aproape 15 ani locuia singur, după ce soţia i-a murit, iar anul trecut s-a stins şi el. Doar câţiva prieteni şi foşti colegi de muncă ştiau că avea o fiică dintr-o relaţie extraconjugală.

Ilinca Diaconu, preşedinte Sindicatul Liber al Siderurgiştilor: Din anul 1974 până în 1981, salariatul nostru plătea pensie alimentară unei fete pe nume Veronica. Dacă în '81 a încetat plata pensiei alimentare, e clar că are în jur de vreo 58 de ani. 

Alisa Necula, vecină: Fata a fost căsătorită, ar avea un băieţel. A stat pe aici, pe la Biserica Sf. Vasile.

Bărbatul din Galaţi care a lăsat o moştenire uriaşă, înmormântat de oamenii Primăriei

Pe acelaşi subiect

Sunt singurele date pe care cei care l-au cunoscut pe Maricel Coman le au despre posibila moştenitoare a apartamentului şi a celor două sute de mii de lei găsiţi în biblioteca din sufragerie. Pentru că bărbatul a fost găsit mort în casă, la scurt timp poliţiştii au deschis şi un dosar penal de omor din culpă, pe care l-au închis la fel de repede.

Mircea Necula, prieten: Au zis că ei fac cercetări şi caută dacă are vreo rudă, un moştenitor.

La trei luni de la deces, bărbatul a fost înmormântat de Primărie, care, în lipsa unui moştenitor, ar putea primi întreaga avere. 

Petrica Paţilea, purtător de cuvânt Primăria Galaţi: Primăria poate declanşa procedura succesiunii vacante potrivit legii, ca urmare fie a unei sesizări primite din partea unei persoane, fie din partea unei instituţii. 

Dacă misterioasa Veronica nu îşi face apariţia, cel mai probabil Asociaţia de Proprietari ar putea solicita Primăriei Galaţi să demareze cercetările în privinţa succesiunii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unde ar putea ajunge averea găsită în casa unui pensionar din Galaţi, dacă "Veronica" nu va fi găsită