Antena Meniu Search
x

Video Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de Armin Bitzy

România, Mica Sicilie. O nouă răzbunare în stil mafiot bagă groaza într-un oraş întreg. Un interlop a fost ucis în plină stradă, la Galaţi. Criminalul a fost găsit după o noapte de căutări. A spus că a vrut să doarmă şi a recitat versuri din BUG Mafia. Răfuielile mafiote devin obisnuite în toată ţara iar la arad, după două săptămâni, sunt sanse tot mai mici ca procuroii sa afle cine a comsi asasinatul cu bomba.

de Adrian Obreja

la 11.06.2021, 20:57

Vezi și

În mijlocul a zeci de oameni îngroziţi, un bărbat zace într-o baltă de sânge. Este resuscitat de un medic într-o parcare din Galaţi. Este Gabi Şef, un interlop din clanul Ogeacă, gruparea interlopă care face legea în oraş. A fost înjunghiat în plină zi, într-o zonă liniştită a oraşului.

"Garda şi-a adunat forţele/Să-ncerce să ne ia străzile". Tânărul care recită din BUG Mafia este Armin Bălăucă, asasinul lui Gabi Şef. Ucigaşul de 28 de ani a fost prins dimineaţă după ce noaptea şi-a petrecut-o într-un apartament închiriat. 

Le-a spus procurorilor că a vrut... să mai doarmă. Şi le-a povestit filmul crimei. A spus că victima voia să îi ia apartamentul primit moştenire de la fratele său care s-a sinucis după ce ani la rând ar fi fost terorizat de "Gabi Şef". A povestit că victima era şi ea înarmată cu un cuţit.

Ultimele cuvinte rostite de interlop 

Pe acelaşi subiect

"Ce faci, mă? Vrei să ai discuţii cu mine?... Las' că îţi fac eu plata!".  Au fost ultimele cuvinte ale lui Gabi "Şef" înainte să se prăbuşească. 

Adrian Obreja, reporter Observator: A ieşit din scara blocului şi se îndrepta către maşină. A apucat să facă doar câţiva paşi până în acest loc, moment în care a fost atacat. A şi rămas inconştient pe asfalt, în urma multiplelor lovituri. De aici, l-au preluat medicii în comă.

Dr. Mihai Polinschi, Serviciul de Ambulanţă Galaţi: "S-a nimerit o colegă de-a noastră, o doctoriţă, care a încercat să-i facă un pansament comprensiv la faţa locului. Era cu şoc hemoragic, un puls abia perceptibil".

Dr. Violeta Șapira, Spitalul de Urgenţă Galaţi: "Din păcate, evoluţia a fost nefavorabilă". 

Soţia victimei: "Avea duşmani sau a avut vreun conflict cu cineva?"

Discuţie reporter- femeie de serviciu: "De la bani. Reglare de conturi". 

Liliana Istrate, procuror Parchetul din Galaţi. Având la bază neînţelegeri, discuţii legate de un apartament. Cu privire la care victima dorea să obţină propietarea asupra acestuia. 

Gabi Şef, pe numele lui adevărat Gabriel Tanvuia, aducea maşini din străinătate şi le vindea în ţară. S-a impus în lumea grupărilor mafiote în 2005, când la atacat cu ranga pe Marian Ivan, interlopul care controla Galaţiul. Nu l-a ucis, dar trei ani mai târziu, Marian Ivan a fost lichidat de Nelu Enache. Mii de oameni l-au plâns pe ultimul drum pe mafiotul care a terorizat oraşul. După moartea lui Marian Ivan, şefia lumii interlope a fost preluată de clanul Ogeacă, o grupare rivală din care făcea parte şi... Gabi Şef. 

Răfuielile interlope s-au ţinut lanţ în Mica Sicilie de la Dunăre. În 2019, Adrian Florea, un luptător K1, a fost omorât într-o răfuială între clanuri. Asasinatele au un lucru în comun. Marian Ivan, Adrian Florea şi Gabi Şef au fost înjunghiaţi în gât. Crima în stradă are loc la mai puţin de două săptămâni după asasinatul cu bombă din Arad. Ce spun autorităţile?

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: "România este o ţară sigură". 

Florin Cîţu, premierul României: "România este foarte sigură". 

Ucigaşul lui Gabi Şef a fost arestat preventiv pentru omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte ale interopului Gabi Şef înainte de a fi înjunghiat mortal de Armin Bitzy