Antena Meniu Search
x

Galerie foto Motociclist decapitat după un accident de groază, în Iaşi. A intrat cu viteză într-un cap de pod și nu a avut nicio şansă

Accident înfiorător, astăzi, pe un drum din judeţul Iaşi. Un motociclist a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce a pierdut controlul vehicului şi s-a izbit de un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât riderul a murit pe loc, decapitat.

de Redactia Observator

la 29.03.2024, 14:41

Accidentul s-a produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, judeţul Iaşi. Motociclistul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu viteză într-un cap de pod.

Accident tragic în Iaşi. Un motociclist a murit decapitat 

Impactul a fost unul tragic, bărbatul sfârşind pe loc, decapitat. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, însă din nefericire nu s-a mai putut face nimic.

"Accident rutier produs în localitatea Chicerea, comuna Tomești, unde o motocicletă a intrat într-un cap de pod. Din primele informații se transmite că motociclistul este inconștient. La locul solicitării se deplasează o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, un echipaj de primă intervenție și un echipaj cu medic de la SAJ Iași", au informat reprezentanţii ISU Iaşi, la scurt timp după producerea nenorocirii.

Din nefericire, motociclistul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

Momentan nu se cunoaște cauza producerii tragediei

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Motociclist decapitat după un accident de groază, în Iaşi. A intrat cu viteză într-un cap de pod și nu a avut nicio şansă