Antena Meniu Search
x

Video "Ooo, Doamne! Vai de viaţa mea". Un şofer a murit decapitat după un accident de groază la Oncești, în Maramureş. Pasagerul este în comă, la spital

Accident grav pe o şosea din localitatea Onceşti, Maramureş. Un bărbat a murit, iar un altul este în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau a părăsit partea carosabilă, s-a izbit violent de un podeț din beton, apoi s-a răsturnat. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 09:31

În urma impactului puternic, șoferul autoturismului a fost găsit decedat, cu capul strivit, iar pasagerul, în comă. "Două echipaje de pompieri au intervenit în cazul unui accident rutier în Oncesti. În urma accidentului, au rezultat două victime, dintre care una decedată. De asemena, la locul accidentului au intervenit și două echipaje medicale SMURD și SAJ", au transmis reprezentanții ISU Maramureș.

Accident de groază la Oncești. Șoferul a murit decapitat, pasagerul este în comă la spital

Medicii au reușit să stabilizeze pasagerul la faţa locului, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

"Aseară, polițiștii Municipiului Sighetu Marmației au fost solicitați sa intervină la un accident rutier, produs pe D.J. 186, în localitatea Oncești. 

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 53 din Sighetu Marmației, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre Vadu Izei, a părăsit partea carosabilă, a intrat în gardul împrejmuitor al unui imobil și a fost proiectat în stâlpul de susținere a cablurilor de curent. În urma impactului, din păcat, conducătorul autoturismului a decedat. Ca ocupant pe locul din dreapta se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani din Sighetu Marmației, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă", au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » "Ooo, Doamne! Vai de viaţa mea". Un şofer a murit decapitat după un accident de groază la Oncești, în Maramureş. Pasagerul este în comă, la spital