Antena Meniu Search
x

Video Motociclist mort pe DN1, după un impact dezastruos la Sântimbru. A fost aruncat pe asfalt, iar motorul s-a făcut praf

Tragedie, în această dimineață, pe un drum din Alba. Un motociclist a murit în urma unui accident cumplit, după impactul cu un autoturism. Din păcate, medicii sosiția la fața locului nu l-au mai putut salva. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 07:45, pe DN 1, în zona localității Sântimbru.

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 10:42

Vezi și

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, pompierii au fost solicitați să intervină marţi pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe DN 1, în zona localităţii Sântimbru, între un autoturism şi o motocicletă.

Accident mortal pe DN 1, la Sântimbru

"La sosirea forțelor de intervenție, motociclistul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, se afla întins pe carosabil, inconștient, în stop cardio-respirator", a precizat ISU Alba. 

Echipajul de prim-ajutor a încercat să-l resusciteze, însă efortul a fost în zadar, fiind declarat decesul. 

Poliţia a demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferati ca pentru masa de Paşte să preparati cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Motociclist mort pe DN1, după un impact dezastruos la Sântimbru. A fost aruncat pe asfalt, iar motorul s-a făcut praf