Antena Meniu Search
x

Un motociclist a murit, după ce ar fi căzut într-o râpă, în zona Cabana Frumoasă Tărtărău. Intervenție a elicopterului SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat la un accident grav, în care un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona Cabana Frumoasă Tărtărău, pe DN 67 C.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 21:22

- smurd.ro
  • Mai multe echipaje medicale au intervenit
  • Motociclistul ar fi căzut într-o râpă

UPDATE: La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla în stop cardio-respirator. Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU HUNEDOARA. Aceștia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistiului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Polițiștii din Sebeș au intervenit la o sesizare prin 112 potrivit căreia un motociclist ar fi cazut intr-o râpă, în zona Cabanei Frumoasa Tărtărău, la aproximativ 9 km în amonte de barajul Oașa. Potrivit apelantului, victima a fost accidentată grav, informează ziarulunirea.ro.

Imediat a fost solicitat în sprijin și un echipaj SMURD de la ISU Hunedoara, dar și elicopterul SMURD de la Jibou.

De asemenea, Garda de intervenție Sebeș a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ B2 cu medic pentru acordarea primului ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un motociclist a murit, după ce ar fi căzut într-o râpă, în zona Cabana Frumoasă Tărtărău. Intervenție a elicopterului SMURD