Antena Meniu Search
x

Video "Motorul e în şanţ, roţile pe stradă". Andrei a murit nevinovat, într-un Mercedes făcut zob în stâlp de prietenul lui, pe un drum din Argeș

Visau la o seară de pomină, cu distracţie pe cinste, până-n zori. N-a ştiut, însă, că atunci când a urcat în maşină avea să fie ultimul său drum. Este povestea cumplită a unui tânăr de 18 ani, care a murit aseară, după ce prietenul său, aflat la volan, a scăpat maşina de sub control şi a intrat în plin într-un stâlp. Impactul a fost teribil: autoturismul a ricoşat într-un copac, iar bucăţi din el s-au împăştiat pe mai bine de 50 de metri. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

 

de Mariana Zaharia

la 02.11.2022, 07:41

Vezi și

În maşina care e acum doar un morman de fiare se aflau cei doi tineri. Mergeau să petreacă la ziua de naştere a unui prieten. Într-o clipă de neatenţie, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat în plin într-un stâlp. Impactul a fost devastator: autoturismul s-a făcut zob, iar bucăţi din el s-au împrăştiat pe o rază de peste 50 de metri.

Aţi mai văzut o maşină în halul ăsta?

Niciodată. Niciodată. Doamne fereşte!

Motorul e în şanţ, am înteles că cutia de viteze e jos, roţile prin stradă pe aici.

Pe acelaşi subiect

Șoferul și prietenul lui au rămas blocați în mașina făcută praf

Atât şoferul, cât şi pasagerul au rămas captivi în maşina făcută praf. Ambii au fost scoşi dintre fiare de către pompierii de la descarcerare. Tânărul care se afla pe locul din dreapta şoferului, în vârstă de 18 ani, a fost găsit inconştient, iar medici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Florin Popa - Poliţia Argeş: Din păcate, în urma accidentului a rezultat decesul pasagerului din dreapta faţă, un tânăr de 18 ani din Priboieni, precum şi rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri. 

Aurel Creţu - ISU Argeş: Cealaltă victimă, extrasă tot de echipajul nostru, în stare conştientă, preluată de echipajul SAJ. 

Andrei voia să devină polițist, ca fratelui lui

Fratele tânărului care a murit în accident este agent de Poliţie.

El a aflat de la colegii lui ce s-a întâmplat. Victima voia să îi calce pe urmă. Cu doar câteva zile în urmă, a aplicat la şcoala de Subofiţeri de Poliţie. 

În urma accidentului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Motorul e în şanţ, roţile pe stradă". Andrei a murit nevinovat, într-un Mercedes făcut zob în stâlp de prietenul lui, pe un drum din Argeș