Antena Meniu Search
x

Video Muncitori prinşi între două vehicule, apoi aruncaţi 30 de metri în şanţ. Filmul accidentului din Dolj, unde o femeie a murit sub ochii soţului

O femeie de 45 de ani din Dolj a murit strivită în timp ce era la serviciu, iar colegul ei e în stare gravă, după ce un şofer de TIR i-a lovit în plin. Bărbatul nu a observat semnalizările zonei în care aceştia lucrau şi a intrat în remorca pe care se aflau indicatoarele. Maşina de serviciu a fost împinsă zeci de metri şi s-a oprit în utilajul cu care cei doi colmatau şoseaua. Între vehicule, angajaţii au fost prinşi ca într-o menghină. Vă avertizez, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 19:24

Vezi și

Cei doi muncitori lucrau pe Drumul Naţional 6, în dreptul localităţii Răcari. La un moment dat, şoferul unui TIR care circula pe banda 1 nu a observat indicatoarele de ocolire şi a lovit în plin remorca maşinii de serviciu. Ansamblul a fost împins mai bine de 30 de metri, până în utilajul cu care cei doi muncitori colmatau şoseaua. Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri au fost prinşi între maşina de serviciu şi utilajul greu de 3 tone, apoi aruncaţi alţi 30 de metri într-un şanţ.

Cristi Tudor, DRDP Craiova: Angajaţii erau însoţiţi, tocmai pentru a nu avea astfel de probleme, de acele remorci de semnalizare cu săgeţi luminoase, vizibile de la distanţă foarte mare.

Şoferul vinovat ar fi adormit la volan

Şoferul TIR-ului este un cetăţean bulgar în vârstă de 68 de ani. Le-ar fi spus poliţiştilor că a adormit la volan şi a observat remorca în ultimul moment. Pe asfalt, urmele de frână se întind pe aproape 40 de metri. Angajata moartă avea 45 de ani. Era căsătorită şi avea o fiică de 25 de ani. Soţul ei e şi el angajat la aceeaşi companie, iar femeia s-a stins sub ochii lui. 

Colegul femeii, în vârstă de 54 de ani, a fost dus de urgenţă la spital. Medicii fac tot posibilul să îl ţină în viaţă.

Nu este primul caz în care muncitorii de la drumuri mor în timpul serviciului. În 2022, o șoferiță beată a omorât patru muncitori care săpau un canal pe o șosea din Iași. Femeia ar fi făcut drifturi într-o parcare înainte de tragedie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Muncitori prinşi între două vehicule, apoi aruncaţi 30 de metri în şanţ. Filmul accidentului din Dolj, unde o femeie a murit sub ochii soţului