Antena Meniu Search
x

Video O șoferiță beată a omorât patru muncitori care săpau un canal pe o șosea din Iași. Femeia ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie

Tragedie, noaptea trecută, în municipiul Iaşi! O şoferiţă beată a spulberat patru muncitori care lucrau la canalizare. Ar fi făcut drifturi şi ar fi gonit cu mult peste limita legală înainte să piardă controlul volanului şi să facă prăpăd pe şosea. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional!

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2022, 07:57

Vezi și

Tragedia s-a petrecut pe şoseaua Păcurari, în jurul orei 01:00. După ce a băut bine, femeia s-a urcat la volan, pentru experienţe pline de adrenalină. După câteva minute, însă, cu reflexele moarte din pricina alcoolului, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat în plin într-o echipă de muncitori care săpau un canal în apropiere. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Şoferiţa venea din vale, iar în curba aceea a pierdut control volanului. Martorii spun că ar fi condus cu viteză foarte mare, iar atunci când ar fi ajuns aici, unde se aflau muncitorii, lucrând pe stradă, i-a lovit în plin. 

Impactul a fost devastator. Întreaga scenă a fost suprinsă de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum autoturismul, scăpat de sub control, ajunge pe trotuar şi loveşte un gard, după care este proiectată spre şosea, unde îi spulberă, pur şi simplu, pe muncitorii care lucrau la canalizare.

Patru muncitori, prinși sub roțile mașinii, au murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Patru oameni au rămas captivi sub roţile maşinii şi au murit pe loc, alţi trei au ajuns în stare gravă la spital. Colegul lor care se afla în autoutilitară, singurul care a scăpat teafăr, cu greu îşi găseşte cuvintele.

Muncitor: Eram mai mulţi la muncă şi a venit maşina respectivă şi i-a lovit.

Reporter: Aţi avut noroc practic, dacă nu eraţi în maşină...

Muncitor: Da.

Reporter: Câţi colegi erau acolo?

Muncitor: Vreo 7, spărgeau la un canal.

În doar câteva minute primele autorităţi ajung la faţa locului. 

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi: La locul evenimentului rutier au fost deplasate de urgenţă două echipaje de descarcerare, echipajul T.I.M., o autospecială de transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim ajutor calificat şi trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. 

Șoferița ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie

Este o luptă contracronometru pentru viaţa fiecărui om, martorii asistă neputincioşi la nenorocirea ce a avut loc cu doar câteva minute în urmă. Unul dintre martori povesteşte că femeia ar fi trecut glonţ pe lângă el, cu doar câteva minute înainte de a provoca incidentul cumplit, în timp ce un altul a scris pe un grup că aceeaşi şoferiţă ar fi făcut drifturi într-o parcare înainte de a-i lovi pe muncitori.

Şocant! Inconştienţă! 

Am văzut pe un grup că a scris un băiat că mergea el pe Păcurari cu 80 km/h şi a trecut glonţ pe lângă el.

Femeia de la volan era băută

După ce a fost scoasă din maşină, femeia a primit primele îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Etilotestul a confirmat şi bănuielile martorilor: 0,42 mg de alcool pur în aerul expirat. 

Ironia sorţii, din păcate.

Cei nevinovaţi mor şi... aşa se întâmplă de fiecare dată.

Şi eu beau, dar merg pe jos. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal şi, cel mai probabil, o vor audia astăzi pe şoferiţa teribilistă. Pentru fapta sa, femeia riscă să ajungă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O șoferiță beată a omorât patru muncitori care săpau un canal pe o șosea din Iași. Femeia ar fi făcut drifturi într-o parcare, înainte de tragedie