Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Muncitorul de 24 de ani care a căzut în gol de la etajul 6 a supravieţuit miraculos. Zgomotul puternic a alertat oamenii din zonă

Supravieţuire miraculoasă în Baia Mare! Un muncitor de 24 de ani a fost la un pas de moarte după ce, în timp ce se afla pe un bloc în construcţii, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul 6 al imobilului. Speriaţi de zgomotul puternic, oamenii care locuiesc în zonă au dat alarma. În stare gravă, tânărul a fost transportat la spital.

de Simona Vasiac

la 09.08.2024 , 09:03

Deşi lucra la înălţime, tânărul de 24 de ani nu s-a gândit nicio clipă la pericol. Aseară, ca de fiecare dată, acesta s-a urcat pe imobilul de 6 etaje. La un moment dat însă, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 20 de metri înălţime. Zgomotul i-a alertat imediat pe oamenii care locuiesc în zonă.

Oamenii din zonă au sunat la 112

Îngroziţi de scenă, aceştia au sunat la 112. Imediat, în zonă au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. 

Vezi și

"Am preluat un politraumatism, cu traumatism toraco-abdominal, cu fractură de femur, transportat la Urgenţe stabil hemodinamic-respirator", declară Berbosz Ingrid, medic SMURD Baia Mare.

Muncitorul a rămas internat în spital pentru mai multe investigaţii. Poliţia a deschis acum o anchetă în acest caz. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Muncitorul de 24 de ani care a căzut în gol de la etajul 6 a supravieţuit miraculos. Zgomotul puternic a alertat oamenii din zonă