Antena Meniu Search
x

Muzică, experienţe hightech şi distracţie până în zori la Summer Well 2023. Yungblud a animat Domeniul Ştirbey, într-un concert electrizant

A fost ultima noapte de distracţie, pe domeniul Stirbey, din Buftea, unde s-a desfăşurat cea de-a 12 a ediţie a festivalului Summer Well. Mii de tineri s-au distrat până în zori pe muzica artiştilor preferaţi, însă nu au uitat nici de relaxare, sau de activităţile puse la dispoziţie de organizatori. Concertul artistului YungBlud a fost cel mai aşteptat moment de pe scena principală.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 08:50

Vezi și

Chiar dacă a fost cea de-a treia noapte de distracţie, tinerii au venit cu bateriile încărcate şi au animat din nou Domeniul Ştirbey din Buftea. În aşteptarea artiştilor, cei mai mulţi s-au relaxat în spaţiile dedicate.

Tineri: Foarte frumos, ne place mult. E superb, e prima oară când vin şi mi se pare genial.

Cei mai mulţi dintre ei au avut ocazia să-şi arate abilităţile sportive, fie că au pedalat într-o cursă virtuală de ciclism sau că au jucat tenis. Toate momentele au fost imortalizate pentru amintiri de neuitat.

Amintirile Ana Grigore, reporter Observator: frumoase nu se păstrează doar în suflet, la festival. În cele trei zile de Summer Well, peste 2000 de tineri şi-au salvat amintirile aici, la platforma video 360.

Aproape de miezul nopţii toţi petrecăreţii s-au adunat în faţa scenei principale pentru a-l întâmpina pe mult-aşteptatul artist YungBlud, care a oferit publicului un show incredibil. Ultima noapte de festival s-a încheiat cu show-ul francezului Kid Francescoli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Muzică, experienţe hightech şi distracţie până în zori la Summer Well 2023. Yungblud a animat Domeniul Ştirbey, într-un concert electrizant