Antena Meniu Search
x

Video "Ne-a distrus, ne-a rupt în bucăți". Mărturia sfâșietoare a tatălui adolescentei din București, găsită moartă în casa prietenului din Neamţ

Moarte învăluită în mister a unei fete de doar 16 ani. Adolescenta din Bucureşti ar fi fost găsită fără viaţă într-un sat din Neamţ unde plecase la un concurs şcolar. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional. Primele suspiciuni... sunt că ar fi consumat un drog periculos după ce s-a întâlnit cu un tânăr cunoscut pe reţelele de socializare. Procurorii DIICOT conduc ancheta. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 03.08.2023, 08:06

Vezi și

Cei doi s-ar fi cunoscut pe reţelele sociale. Băiatul de 19 ani ar fi aşteptat-o la gară cu maşina, s-ar fi plimbat, apoi au mers împreună la el acasă. Acolo erau şi părinţii lui. După câteva ore, însă, fata a fost găsită într-o baltă de sânge, cauzată de o hemoragie puternică.

Cel mai probabil, spune tatăl adolescentei, băiatul s-ar fi  speriat când a văzut.-o pe fată plină de sânge şi nu au sunat imediat la 112. Când au ajuns, într-un final, medicii, adolescenta nu a mai putut fi salvată. Se ia în calcul şi faptul că fata a întreţinut relaţii sexuale.

Adolescenta ar fi consumat un drog periculos

În corpul adolescentei a fost găsit şi un drog extrem de periculos.

Pe acelaşi subiect

Aşa că pe fir au intrat şi procurorii DIICOT. Trei persoane au fost reținute în acest caz, printre care și băiatul de 19 ani cu care se afla fata în noaptea tragediei.

Părinţii fetei spun că vor depune plângere penală şi pentru viol.

Părinții fetei sunt în stare de șoc: "Ne-a distrus familia, ne-a distrus tot. Singurul copil..."

Tatăl fetei este încă în stare de şoc. Spune că fata lui era foarte cuminte, un elev eminent. Nu îşi explică cum a ajuns să-l cunoască pe tânărul din Piatra Neamţ, şi mai ales să aibă încredere oarbă în el. Iată ce ne-a declarat:

"Ea s-a întâlnit cu băiatul ăsta, se cunoștea cu el de pe Snapchat.  A luat-o de la gară și nu știu ce au făcut. Au plecat. Unde s-au dus... în oraș, ei știu. 

Ne-a distrus familia, ne-a distrus tot. Singurul copil... era premiantă. Daca vă trimit o poză cu biblioteca copilului... era geniu. Ne-a rupt în bucăți. Nu a făcut niciodată probleme copilul ăsta, deci niciodată. O singură greșeală a făcut. Astăzi. A fost fatală".

Adolescenta din București mersese la Piatra-Neamţ pentru un concurs şcolar la care participau peste 200 de elevi din mai multe zone ale țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ne-a distrus, ne-a rupt în bucăți". Mărturia sfâșietoare a tatălui adolescentei din București, găsită moartă în casa prietenului din Neamţ