Antena Meniu Search
x

Nea Mărin a ajuns în Maramureș

Horinca aproape că le-a luat minţile, Nea Mărin i-a adus pe drumul cel bun, cu nuiaua. Patru vedete autohtone au ajuns tocmai unde se agaţă harta în cui. În Maramureş. Acolo au avut parte de cele mai năstruşnice întâmplări, dar toate s-au terminat cu muncă.

Vezi și

Horinca aproape că le-a luat minţile, Nea Mărin i-a adus pe drumul cel bun, cu nuiaua. Patru vedete autohtone au ajuns tocmai unde se agaţă harta în cui. În Maramureş. Acolo au avut parte de cele mai năstruşnice întâmplări, dar toate s-au terminat cu muncă. 

Astfel, Rona Hartner, Diana Munteanu, CRBL şi Chef Nicolai Tand s-au distrat şi au au ajutat o familie cu trei copii, încercaţi de soartă. Cum s-au descurcat eroii noştri în lumea plină de tradiţii din Maramureş, aflaţi începând din această seară la emisiunea Poftiţi pe la noi.

Luni și marți, de la 20:30, la Antena 1, tradiția este la loc de cinste în noua ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!, realizată în Maramureș. Nea Mărin își ia alte patru ajutoare de bază, Diana Munteanu, Rona Hartner, Nicolai Tand și CRBL, și merge să ajute corul de bărbați din Finteușu Mare să ducă mai departe tradiția. Corul de bărbați din Finteușu Mare datează de la 1 Decembrie 1918 și nu și-a întrerupt activitatea niciodată, nici măcar în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Mândria de a fi român și de a face parte din acest ansamblu nu este însă suficientă. Talentații maramureșeni au nevoie de îmbunătățiri pentru sala în care repetă zi de zi, unde, mai ales iarna, condițiile sunt foarte grele. Pentru ei, Diana, Rona, Nicolai și CRBL vor încerca să strângă bani, căutând să fie de cât mai mare folos celor care pot face donații. Vedetele nici nu au nevoie de prea multe argumente pentru a fi convinse să fie implicate trup și suflet în această poveste: de îndată ce asistă la una dintre repetițiile corului și văd cu ochii lor cât sunt de pasionați acești oameni de ceea ce fac, toată lumea e cu ochii în lacrimi, de la Diana Munteanu și până la cel ce pare de neînduplecat - nea Mărin.

De data aceasta, nu munca este cea care le dă bătăi de cap vedetelor, ci. renumita horinca. Oameni ospitalieri, primitori și deschiși, maramureșenii nu stau pe gânduri atunci când vine vorba să cinstească oaspeții cu câte un aldămaș. Dacă Nicolai și CRBL par să facă față, Diana și Rona recunosc în scurtă vreme că băutura asta le ia imediat de cap. Cei patru vor reuși să se bucure și de una dintre cele mai frumoase zone ale României, dar și să facă treabă. Vedetele vor spăla geamuri și piese de mobilier într-un muzeu, vor găti, vor cosi, vor recolta miere din stupi, vor fi chelneri și, în general, tot ceea ce li se va cere, pentru a strânge cât mai mulți bani pentru corul bărbătesc. În paralel, Mihai Petre va organiza preselecții pentru spectacolul caritabil de la finalul ediției

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi cu plăcere la job?
Observator » Evenimente » Nea Mărin a ajuns în Maramureș