Antena Meniu Search
x

Nea Mărin a ajuns la Asociatia de Autism Transilvania

O nouă săptămână! O nouă misiune pentru Nea Mărin! A adunat vedetele la Cluj, de această dată, pentru încă o faptă nobilă. Strâng bani pentru Asociaţia de Autism Transilvania

Vezi și

O nouă săptămână! O nouă misiune pentru Nea Mărin! A adunat vedetele la Cluj, de această dată, pentru încă o faptă nobilă. Strâng bani pentru Asociaţia Autism Transilvania

Minodora, surorile Bambi, Moroşanu sau Vladimir Drăghia pun osul la treabă. Iar Nea Mărin, pune nuiaua pe ei. De la 20,30, după Observator Special. 

Fac curăţenie, spală geamuri, vând la mall, gătesc şi îngrijesc animalele. O nouă serie de vedete intră pe mâna lui Nea Mărin. Muncesc din greu ca să strângă bani pentru Asociatia Autism Transilvania.

De la zâmbete, se ajunge uşor şi la conflict. Pentru a strânge cât mai mulţi bani vedetele sunt puse în faţa unor situaţii pe care nu le-au mai întâlnit. Şi cum nu ar fi de ajuns, Vladimir pierde cutia în care se strâng banii pentru donaţie într-un hypermarket.

Apoi sute de oameni participă la spectacolul organizat de vedete, sub stricta îndrumare a lui nea Mărin. Telespectatorii Antena 1 vor vedea întreagă desfăşurare de talente, de la 20.30, la "Poftiţi pe la noi!” Pe Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Nea Mărin a ajuns la Asociatia de Autism Transilvania