Antena Meniu Search
x

Video "Ne-am răsturnat, şi de-acolo dezastru!" Autocar plin cu muncitori, răsturnat pe "Drumul Morţii" E85, în Buzău. Au intervenit zeci de ambulanțe

S-a activat planul roşu de intervenţie, ieri după-amiază, pe Drumul European 85, supranumit şi "drumul morţii", în județul Buzău. Un autocar plin de muncitori, care se întorceau acasă de la o fabrică de confecții din Focșani, s-a răsturnat. 23 de pasageri au ajuns la spitalele din Buzău, Rîmnicu Sărat și Focșani, iar alţi 7 au primit îngrijiri medicale la fața locului. 

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 08:34

Vezi și

Era în jurul orei 17.00, în apropierea orașului Rîmnicu Sărat. Cei 30 de pasageri s-au trezit unii peste alții în autovehiculul răsturnat. Martorii spun că șoferul, un bărbat de 52 de ani, a încercat să evite o altă mașină care a oprit brusc în fața lui.

Femeie: Papucul a încetinit brusc şi el n-a observat, avea un pic de viteză.

Bărbat: Şi a tras de volan dreapta. I s-a părut că n-avea ăla loc pe carosabil.

Pasager: A fost o fracţiune de secundă. Ne-am răsturnat, şi de-acolo dezastru.

Pe acelaşi subiect

Imediat în zonă au fost trimise zeci de ambulanțe, dar și echipaje de la descarcerare. 

A fost activat planul roșu de intervenție

Loren Pascu – prim-adjunct ISU Buzău: Numărul de victime, în jur de 30. A fost activat imediat planul roşu de intervenţie. 23 de persoane care au fost transportate către unităţile spitaliceşti, iar 7 persoane au refuzat transportul la spital.

Răniţii au ajuns la trei spitale din zonă: doi la Focșani, 11 la Rîmnicu Sărat şi 10 la Buzău. 

Adriana Bunilă – purtător de cuvânt Spitalul Județean Buzău: Vorbim de 10 adulţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 54 de ani. Au suferit multiple traumatisme la nivelul membrelor superioare şi inferioare, coloanei, toracelui, mandibulei.

Pasagerii sunt muncitori la o fabrică de confecţii din Focşani şi merg zilnic pe E85 în autocare puse la dispoziţie de angajator. Starea celor care au ajuns la spital este stabilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Ne-am răsturnat, şi de-acolo dezastru!" Autocar plin cu muncitori, răsturnat pe "Drumul Morţii" E85, în Buzău. Au intervenit zeci de ambulanțe