Antena Meniu Search
x

"Ultimul cadou pe care i l-a oferit". Fărâma de lumină din întuneric. O femeie din SUA a aflat că e gravidă, la câteva ore după ce soțul i-a murit strivit de camion

Un ulltim cadou înainte de moarte. Tragedie fără margini pentru o mamă din Utah, SUA. Femeia a descoperit că era însărcinată, la doar câteva ore după ce soțul ei a fost ucis într-un accident rutier teribil.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 21:17

O femeie din SUA a aflat că e gravidă, la câteva ore după ce soțul i-a murit într-un accident
O femeie din SUA a aflat că e gravidă, la câteva ore după ce soțul i-a murit într-un accident - Facebook

Jonathan Rodriguez, în vârstă de 23 de ani, a murit în mod tragic după ce unul din fiii lor s-a urcat în camionul lui, a tras de schimbător de viteze defect și l-a lovit din plin, în Santaquin, Utah. Odată ce băiatul a tras de schimbătorul de viteze, camionul a început să coboare pe o pantă și i-a lovit din plin pe tatăl și bunica lui, Sonia, relatează Mirror.

Jonathan, tată a doi copii, a fost declarat mort la fața locului, iar mama sa a fost transportată cu avionul la spital, unde este încă tratată pentru răni grave. La doar o zi după moartea sa, văduva lui Jonathan, Daisy Rodriguez, a fost transportată de urgență la spital, unde a aflat că este însărcinată. Familia a descris miracolul drept „cadoul final” al lui Jonathan pentru iubita lui soție. Familia este înghenuncheată de durere. Gestul inofensiv al copilului, care nu știa ce face, a dus la moartea tatălui său. Toți îl plâng acum pe Jonathan. 

Un ultim cadou adus de bărbat pentru soția lui

Împreună au crescut doi băieți tineri și-au iubit tatăl. El a fost modelul lor și cel mai bun prieten. Jonathan și-a iubit familia și i-a pus întotdeauna pe primul loc înainte de orice altceva”, a declarat cumnata lui. 

Pe acelaşi subiect

Pe 6 mai 2023 a avut loc un accident devastator la casa surorii mele Daisy Rodriguez. Sora mea împreună cu soțul ei și familia lui reparau curtea, când a avut loc tragedia. În timp ce lucra la curte, un camion care era parcat lângă casă s-a rostogolit către curte. Soțul surorii mele, Jonathan Rodriguez, alături de mama sa Sonia Rodriguez, au încercat să împiedice vehiculul să continue să se rostogolească în curtea care se află pe o pantă. Dar, din păcate, eforturile lor i-au făcut să fie zdrobiți de camion. Paramedicii au sosit și au încercat să-l resusciteze pe Jonathan, dar acesta a fost declarat mort la fața locului. Mama lui, Sonia, a fost transportată la spital și în prezent așteaptă mai multe intervenții chirurgicale. Jonathan avea 23 de ani și avea o viață plină de vise. Cei care l-au cunoscut pe Jonathan știu că a fost un soț grozav și un tată uimitor pentru cei doi băieți ai săi. A muncit din greu pentru a oferi familiei sale viața frumoasă pe care o aveau. Viața lui a fost scurtată drastic, lăsând în urmă soția și copiii săi de trei și cinci ani. Propria sa familie a suferit și pierderea unui fiu și a unui frate în timp ce aștepta vești despre mama lui”, a declarat Sara, cumnata bărbatului. 

Apoi, dintr-o tragedie, a apărut și o minune. Sora lui Daisy a povestit cum femeia a aflat că va aduce pe lume cel de-al treilea copil, pe care însă Jonathan nu-l va mi putea strânge în brațe. 

Sora mea a fost internată la urgență aseară din cauza unor complicații. După ce a făcut niște teste, i s-a spus că este în prezent însărcinată. Ultimul cadou pe care i l-a oferit Jonathan surorii și nici nu știau asta”, a spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Ultimul cadou pe care i l-a oferit". Fărâma de lumină din întuneric. O femeie din SUA a aflat că e gravidă, la câteva ore după ce soțul i-a murit strivit de camion