Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nemulţumită că nu a primit o locuinţă socială, o femeie a încercat să dea foc Primăriei din Ploieşti

Gest şocant la Primăria Ploieşti. O femeie a fost la un pas să provoace un incendiu. Femeia a intrat în instituţie, a aruncat cu benzină pe podea şi a ameninţat că aprinde o brichetă. Din fericire a fost rapid imobilizată de poliţişti. 

de Cristi Georgescu

la 20.06.2024 , 14:01

Motivul pentru care femeia de 49 de ani a decis să recurgă la gestul extrem este legat de o locuinţă socială, despre care, spune aceasta, nu i-a fost acordată în urma solicitărilor adresate către reprezentanții municipalității. Așa să face că ziua în amiază mare a pătruns pe la intrarea în Primăria Ploiești, unde își desfășoară activitatea administrația serviciilor sociale comunitare. Această avea la ea o sticlă de 500 ml pe care o umpluse cu o substanță inflamabilă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, a turnat lichidul pe jos și a amenințat că va da foc clădirii. Doar o minune a făcut că polițiștii locali care asigurau pază în instituție să o imobilizeze rapid și să-i ia din mâna brichetă pe care voia să o folosească. Surse apropiate anchetei spun că femeia ar avea probleme psihice. A fost întocmit un dosar penal în care se cercetează fapte de tentativă la distrugere.

Vezi și
Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Nemulţumită că nu a primit o locuinţă socială, o femeie a încercat să dea foc Primăriei din Ploieşti