Antena Meniu Search
x

Video Nervi de oţel pentru şoferii care tranzitează Valea Oltului în această vară. Lucrările pe autostradă îngreunează circulaţia

Şoferii care tranzitează Valea Oltului în această vară trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Se lucrează la legătura cu viitoarea autostradă, iar lucrările vor dura cinci luni. 

de Redactia Observator

la 02.07.2022, 10:03

Vezi și

30 de muncitori şi nouă autoutilaje lucrează la consolidarea drumului din apropierea localităţii Boiţa, din judeţul Sibiu. Lucrările se desfășoară pe o singură bandă, iar şirul lung de maşini creşte de la o oră la alta. 

Coloanele de maşini se întind pe kilometri întregi

Pe ambele sensuri de deplasare, coloanele se întind pe kilometri întregi. Şi cum rute ocolitoare nu există, şoferii care tranzitează Valea Oltului ajung la destinaţii cu două, chiar trei ore întârziere. 

Reporter: De cât timp aşteptaţi în coloană?

Pe acelaşi subiect

Şofer: De vreo oră cred că stau. 

Reporter: Ar fi fost bună autostrada?

Şofer: Da, foarte bună. O aşteptăm. Nu suntem în stare să terminăm nici Deva-Nădlac, dar aminte aceasta. 

Şofer: Cred că am stat o oră jumate, ceva de genul. Cam pe acolo. Destul de greu, dar cu muzică bună trece repede. Nu mi se pare normal să trebuiască să fac şase ore până la Zalău.

Reprezentanţii companiei de drumuri spun că lucrările executate în această vară sunt vitale, dar îi asigură pe şoferi că din toamnă şoseaua va fi "ca-n palmă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Nervi de oţel pentru şoferii care tranzitează Valea Oltului în această vară. Lucrările pe autostradă îngreunează circulaţia