Antena Meniu Search
x

Video Tată din Vâlcea filmat când îşi pune bebeluşul la volan, în timp ce conduce și ascultă manele pe Valea Oltului

Un tânăr a fost amendat și s-a ales cu dosar penal, după ce a fost filmat în timp ascultă manele și conduce cu un bebeluș de câteva luni în brațe, pe Valea Oltului. Gestul inconştient a fost surprins probabil de mama copilului. Potrivit polițiștilor, imaginile ar fi fost filmate pe DN 7, în localitatea Brezoi, judeţul Vâlcea.     

de Redactia Observator

la 11.05.2022, 12:34

Vezi și

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce pe reţeaua de socializare TikTok a apărut o filmare care arată cum un tânăr conduce mașina, ascultă manele, iar în braţe ţine un bebeluş, pe care îl pune pe volan.

În imagini se vede cum şoferul controlează maşina cu genunchiul, în timp ce trece peste un pod. Gestul inconştient a fost surprins probabil de mama copilului. 

Șoferul filmat cu bebelușul în brațe a fost amendat și s-a ales cu dosar penal

Potrivit IPJ Vâlcea, imaginile ar fi fost filmate pe DN 7, în localitatea  Brezoi, judeţul Vâlcea. În primă fază, poliţiştii au făcut demersuri pentru identificarea bărbatului. El a fost amendat contravenţional, cu 580 de lei şi 3 puncte penalizare, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind.2 (transportul copiilor fără a fi fixaţi în dispozitive omologate) şi art. 100 alin. 1 pct.10 (pentru alte preocupări în timpul mersului de natura a distrage atenţia), conform O.U.G. 195/2002.

"Având în vedere clipul video distribuit pe rețeaua o de socializare, în care se observă un bărbat care, în timp ce conduce un autoturism, pe DN7, pe raza localității Brezoi, ține în brațe un copil minor, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat conducătorul auto, care a fost audiat în cauză, recunoscând fapta săvârșită. Acesta a fost sancționat contravențional, pentru nerespectarea prevederilor art. 36 alin. 1 ind. 2 (transportul copiilor fără a fi fixați în dispozitive omologate) și art. 100 alin. 1 pct. 10 (a avut alte preocupări în timpul mersului de natură a distrage atenția), ambele din O.U.G. nr. 195/2002, cu amendă de 580 de lei și 3 puncte de penalizare. Urmează a fi informată D.G.A.S.P.C. Vâlcea, în vederea dispunerii măsurilor legale", au transmis polițiștii vâlceni.

Ulterior, IPJ Vâlcea a anunţat că, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, poliţiştii fac cercetări de rele tratamente aplicate minorului. Reprezentaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea au fost şi ei sesizaţi cu privire la situaţia micuţului, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tată din Vâlcea filmat când îşi pune bebeluşul la volan, în timp ce conduce și ascultă manele pe Valea Oltului