Antena Meniu Search
x

Nicolae Iorga, omagiat în anul care marchează 150 de ani de la nașterea sa

Nicolae Iorga, omagiat în anul care marchează 150 de ani de la nașterea sa
Nicolae Iorga, omagiat în anul care marchează 150 de ani de la nașterea sa

În anul în care s-au împlinit 150 de ani de la naşterea lui Nicolae Iorga, personalitate excepţională a evoluţiei noastre, istoric, profesor universitar, enciclopedist, poet, dramaturg, critic literar, memorialist, gazetar, publicist, om politic, membru titular al Academiei Române, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României îl omagiază în cadrul proiectului „Ziua Recunoștinței pentru Valorile Naționale”.

Evenimentul va avea loc în luna noiembrie și va reprezenta a treia sa ediție, iar în acest an va include o masă rotundă care va reuni istorici, academicieni, oameni de cultură și tineri dornici să afle mai multe despre istoria României.

 ”Masa Rotundă continuă seria preocupărilor noastre pentru identificarea unor soluții concrete pentru micșorarea prăpastiei dintre generații. Istoria nu este doar o poveste a trecutului nostru, ci o sursă de învățături și o modalitate de a detecta modele care ne ajută să construim o societate sănătoasă din punct de vedere economic și cultural”, a declarat Trisi Cristea, Director General FDVDR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Nicolae Iorga, omagiat în anul care marchează 150 de ani de la nașterea sa