Antena Meniu Search
x

Video Nicușor Dan, luat la întrebări de mai multe femei ce riscă să rămână pe străzi: "O să vin în primărie să-mi dau foc! Hal de primar"

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a fost flancat și luat la întrebări de mai multe femei dintr-un bloc social ce riscă să rămână pe străzi. Imobilul fusese pus la dispoziția oamenilor în timpul mandatului Gabrielei Firea, iar acum primăria nu mai poate aloca bani după un ordin al prefectului, susține edilul.

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 13:42

Vezi și

"Avem familie, avem copii, stăm în chirie, nu mai putem! Proprietarii ne ține o lună-două și după aceea ne dă afară și vinde casele. Suntem ca niște plase de cartofi. Băgați-ne și pe noi acolo unde ni se dă locuință!", i-a cerut o femeie lui Nicușor Dan. "Credeți că noi nu vrem să facem blocul ăla?", a replicat primarul.

"Care e problema de nu se poate să ne mutăm acolo?", a insistat femeia. Iar edilul nu s-a ferit de explicații ceva mai complexe: "Aveți răspunsul ăsta, pe care vi l-am dat de nu știu câte ori. Aceste blocuri care v-au fost date nu aparțineau primăriei, când v-au fost date. Ele au fost date de o companie. Există o acțiune a prefectului care interzice primăriei să dea bani pentru acest bloc social. Blocul trebuie să vină la primărie, ca să vină la primărie trebuie făcută o expertiză... după ce o să ajungă în patrimoniul municipalității o să alocăm banii...".

Femeie, supărată după explicațiile lui Nicușor Dan: "O să vin în primărie să-mi dau foc!"

Imediat după aceste explicații, Nicușor Dan s-a suit în mașină și a plecat, spre dezamăgirea femeilor. Unele dintre ele chiar au avertizat că își vor da foc sau se vor muta în Primăria Capitalei. "De ce faceți așa? O să vin în primărie să-mi dau foc! Ne mutăm la primărie! A plecat! Poftim, hal de primar, își bate joc de noi. Nu ne-a zis când, nu ne mută în altă parte, dacă are un interes cu blocul acela măcar să ne mute în altă parte. Noi unde dormim?", s-au plâns oamenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Nicușor Dan, luat la întrebări de mai multe femei ce riscă să rămână pe străzi: "O să vin în primărie să-mi dau foc! Hal de primar"