Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Nimic în viață, nici o durere, nici o pierdere nu poate egala un asemenea necaz". Răzvan, fiul unui preot din Suceava, a murit brusc la doar 29 de ani

Tristețe mare în familia unui preot din Suceava. Răzvan, unul dintre copii, a murit brusc la doar 29 de ani. Tânărul cu un viitor strălucit în față ar fi suferit un infarct.

de Monica Palade

la 03.03.2023, 17:56

Românul lucra în Elveția și învăța pentru doctorat. Era descris de aproapiați ca fiind plin de energie, iubitor, minunat și vesel. Mama lui a postat un mesaj emoționant, iar mesajele de condoleanțe au curs pe Facebook.

„In aceste clipe de adanca tristete, este foarte greu sa-ti gasesti cuvintele pentru ca nimic nu-ti mai poate mangaia sufletul. Este foarte trist, dureros si nedrept ca un copil sa-si paraseasca parintii astfel. Razvan va ramane mereu in inimile noastre. Sufletelul lui bun si bland a plecat la ceruri mult prea devreme. Momentele pe care le-a impartasit cu noi vor vorbi mereu despre persoana minunata care a fost. Cei care l-ati cunoscut, il veti gasi de acum in sufletul si in gandul vostru, in rugaciunile si inimile voastre, cu zambetul pe buze si plin de energie, asa cum il stiam cu totii pe iubitul nostru Razvan”, a scris mama sa.

Drum lin micuțul nostru, Răzvan

“Durerea este prea mare ca să găsesc cele mai potrivite cuvinte în aceste momente grele pentru familia dvs. dar și pentru toți care l-am cunoscut pe Razvan încă de când era copil. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa.Multă putere familiei!”, “Sincere condoleanțe! Este cumplit de nedrept, a plecat prea tânăr la ceruri, Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de părinții și frații îndurerați!”, „Am plâns unul pe umărul celuilalt. Am râs mereu împreună... Ai fost sprijinul tuturor și scânteia noastră de bucurie. Drum lin micuțul nostru, Razvan. Te vom iubi mereu”, “Fără cuvinte........Dumnezeu sa-l odihnească în pace și să mângâie sufletele celor care îl poartă în suflet!”

“Nu sunt cuvinte care să exprime o tristețe atât de mare! Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace și în lumină pe Răzvan!”, “Nu pot să cred! Bunul Dumnezeu să vă dea putere și vă întărească în aceste momente foarte grele! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în lumina cea întru Hristos!”, “Un baiat minunat, vesel, iubitor și plin de energie, prietenul nostru, Răzvan! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe!”, “Dumnezeu să-i trimită sufletul in lumină ! Nimic în viață,nici o durere,nici o pierdere nu poate egala un asemenea necaz..Dumnezeu să vă dea putere sa îl depășiți . Sincere condoleante!”, “Nu există cuvinte pentru așa ceva...Ne-am întâlnit cu părintele la Ierusalim, în ianuarie. Bunul Dumnezeu să vă dea putere și mângâiere!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Nimic în viață, nici o durere, nici o pierdere nu poate egala un asemenea necaz". Răzvan, fiul unui preot din Suceava, a murit brusc la doar 29 de ani