Antena Meniu Search
x

Video "Nişte sticlă o separă de... Vai de capul meu!" Fetiţă filmată în timp ce se dă într-un leagăn improvizat pe balconul unui apartament de la ultimul etaj, în Cluj

Nepăsare şi inconştienţă, filmate, în localitatea Floreşti din judeţul Cluj. O fetiţă a fost filmată în timp ce se balansează într-un leagăn, montat pe balconul deschis al unui apartament de la ultimul etaj. Un pericol uriaş, care într-un moment de neatenţie s-ar putea transforma într-o tragedie. 

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 14:42

Vezi și

Martor: I-a făcut un leagăn la etajul trei. Şi fata se dă, se dă şi din ce văd... nişte sticlă o separă de... Vai de capul meu!

Şi tot în aceeaşi localitate, doi copii au fost filmaţi de un vecin în timp ce se joacă pe acoperişul unui bloc de patru etaje, fără a-şi da seama de pericolul uriaş la care se expun. Martorul spune că nu este pentru prima dată când cei mici urcă pe clădire pentru a se plimba. 

Reacţia autorităţilor cu privire la acest caz

"Având în vedere imaginile apărute în spațiul public din data de 18 mai a.c., prin intermediul unor articole de presă, în care este surprins un minor în timp ce folosește un leagăn, situat într-un balcon semi-închis de la etajul unui bloc de locuințe, polițiștii au demarat verificări din oficiu pentru identificarea situației și a stării de fapt.

Astfel, în cursul zilei de 19 mai a.c., polițiștii împreună cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, s-au deplasat la imobilul respectiv, stabilindu-se faptul că este vorba despre un apartament situat la etajul 3, prevăzut cu balcon, unde se afla amenajat un leagăn pentru copii. S-a constatat faptul că pereții balconului sunt împrejmuiți perimetral cu plasă de protecție.

În continuare activitățile vor fi continuate de reprezentanții DGASPC."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Nişte sticlă o separă de... Vai de capul meu!" Fetiţă filmată în timp ce se dă într-un leagăn improvizat pe balconul unui apartament de la ultimul etaj, în Cluj