Antena Meniu Search
x

Noi alerte de la meteorologi! Cod galben de vânt în şapte judeţe, valabil în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în şapte judeţe din

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic, valabile în şapte judeţe din Muntenia, în următoarele ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în zona joasă a judeţului Buzău şi în mai multe localităţi din judeţele Ialomiţa, Teleorman şi Călăraşi se vor semnala, local, intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h.

Până la ora 11:00, vor fi sub Cod galben de vânt puternic, cu viteze la rafală de până la 55-65 km/h, izolat 70 km/h, judeţele Mehedinţi (zona joasă), Olt şi Dolj.

Totodată 18 judeţe din Oltenia, Transilvania şi Moldova se află până joi seară sub cod portocaliu de ninsori şi viscol. De asemenea, până la ora 22.00 este în vigoare o avertizare cod galben de vânt puternic şi precipitaţii abundente. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că mai multe drumuri naţionale sunt acoperite cu zăpadă, iar pe DN1 şi DN 73 a fost restricţionat traficul greu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Noi alerte de la meteorologi! Cod galben de vânt în şapte judeţe, valabil în următoarele ore