Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi alerte de vreme rea în România. Cod galben de fenomene periculoase în şase judeţe, valabil în următoarele ore

Noi alerte de vreme rea în România. Meteorologii au emis cod galben de fenomene periculoase, cu intensificări ale vântului pentru şase judeţe din Moldova.

de Redactia Observator

la 16.04.2018 , 13:07

Noi alerte de vreme rea în România. Cod galben de fenomene periculoase în şase judeţe Noi alerte de vreme rea în România. Cod galben de fenomene periculoase în şase judeţe - Pixabay.com

Noi alerte de vreme rea în România. Meteorologii au emis cod galben de fenomene periculoase, cu intensificări ale vântului pentru şase judeţe din Moldova. Avertizarea este valabilă în următoarele ore.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare nowcasting de vânt puternic pentru şase judeţe din zona Moldovei, valabilă până la ora 16:30.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor atinge viteze de 55-60 km/h, izolat 70 km/h. Fenomene periculoase sunt prognozate şi pentru localităţile din judeţele Neamţ, Galaţi şi Iaşi.

Articolul continuă după reclamă

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Noi alerte de vreme rea în România. Cod galben de fenomene periculoase în şase judeţe, valabil în următoarele ore