Antena Meniu Search
x

Video Noi cazuri de poliţişti rutieri corupţi. Şase agenţi din Bacău cereau mită în loc să le dea amenzi şoferilor

Revin în forță cazurile de corupție în rândul agenților de circulație. Șase polițiști rutieri din Bacău sunt anchetați pentru că ar fi luat șpagă de la șoferi ca să nu îi sancționeze. Îi opreau în trafic, dar în loc să le scrie amenzi, cereau mită.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.11.2021, 20:56

Vezi și

Anchetatorii spun că cei șase polițiști vizați în dosar cereau între 400 și 500 de lei de la șoferii opriți în trafic pentru viteză excesivă sau depăşire pe linie continuă. Şi făceau acest lucru zilnic. În cele din urmă, o persoană a sunat la linia de call center a Direcţiei Generale Anticorupţie şi a povestit cum procedau poliţiştii. 

Miercuri, Direcția Generală Anticorupție a făcut percheziții în cinci locaţii din judeţul Bacău, mai precis la domiciliul unor persoane, dar și la sediul Poliției din Dărmănești, acolo unde lucrau polițiștii. Toți cei șase agenţi au fost duși la audieri și urmează să fie prezentați parchetului pentru luarea de măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi cazuri de poliţişti rutieri corupţi. Şase agenţi din Bacău cereau mită în loc să le dea amenzi şoferilor