Antena Meniu Search
x

Foto Medic cardiolog prins în timp ce lua șpagă 2.000 de lei, în Brașov, după ce rudele unei paciente au apelat la Marian Godină (SURSE)

Un medic cardiolog de la Spitalul Județean din Brașov ar fi fost prins în flagrant în timp ce lua mită 2.000 de lei de la rudele unei paciente. Polițistul Marian Godină a fost contactat cu privire la această situație chiar de către nepotul femeii căreia i se solicitase suma de bani și a relatat totul pe pagina oficială de Facebook. Se pare că medicul ceruse, în total, 10.000 de lei pentru întreaga intervenție, bani care urmau a fi distribuiți personalului medical implicat.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 21:56

Marian Godină
SURSE: Medic cardiolog prins în timp ce lua șpagă 2.000 de lei, în Brașov, după ce rudele unei paciente au apelat la Marian Godină - Marian Godină via Facebook

"Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva "pacienți" care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu", a scris Marian Godină pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit informațiilor obținute până la acest moment de reporterul Observator Claudiu Loghin, medicul cardiolog este audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. Vom reveni cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Medic cardiolog prins în timp ce lua șpagă 2.000 de lei, în Brașov, după ce rudele unei paciente au apelat la Marian Godină (SURSE)