Antena Meniu Search
x

Video Noi imagini de la bătaia dintr-o benzinărie din Craiova, unde doi bărbaţi au fost snopiţi în bătaie de agenţii firmei de pază

Au apărut noi imagini după scandalul care a avut loc într-o benzinărie din Craiova. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 16:21

Vezi și

Pe cadrele surprinse de o cameră de supraveghere din afara benzinăriei şi obţinute de Gazeta Olteniei se vede cum agenţii chemaţi la intervenţie folosesc mai întâi un spray paralizant. 

Este doar începutul bătăii. Cei patru agenţi îi lovesc apoi cu picioarele pe bărbaţii care i-ar fi alertat degeaba. Iar victimele ripostează şi aruncă şi ele cu un scaun. 

Doi dintre cei trei bărbaţi nu au scăpat doar cu atât. Camerele de supraveghere au surprins şi momentul în care aceştia sunt prinşi în interiorul benzinăriei unde mai primesc o ploaie de lovituri de la cei patru agenţi.

Ce s-a întâmplat după conflictul din benzinărie

Victimele au avut nevoie şi de îngrijiri medicale în urma bătăii. 

Cei patru agenţi de pază au fost arestaţi pentru 30 de zile. Şi ei au depus plângere împotriva celor pe care i-au lovit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Noi imagini de la bătaia dintr-o benzinărie din Craiova, unde doi bărbaţi au fost snopiţi în bătaie de agenţii firmei de pază