Antena Meniu Search
x

Video Bătaie într-o benzinărie din Craiova, după ce doi bărbaţi au sunat la firma de pază ca să facă o glumă

Au vrut să facă o farsă, dar au ajuns la spital. Este vorba despre doi bărbați din Craiova, care au fost bătuţi crunt de patru agenți de pază, în incinta unei benzinării. Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 13:41

Vezi și

Cei doi bărbaţi ar fi vrut să facă o glumă şi ar fi sunat la firma de pază pentru o alertă falsă. Au venit 4 angajaţi, cu care s-au luat la bătaie. Scandalul nu s-a lăsat doar cu răni, ci şi cu pagube serioase în stația de alimentare cu carburanți. 

"Polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, 2 tineri de 24 şi 29 de ani şi 2 bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 ianuarie a.c., persoanele în cauză, s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi  pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital", se arată în comunicatul poliţiei.

Ce măsuri s-au luat împotriva bărbaţilor

Pe acelaşi subiect

"De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan.

În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat, cei patru au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj. 

Astăzi, cei în cauză au fost prezentaţi Judecătoriei Craiova care a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile", mai spune poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bătaie într-o benzinărie din Craiova, după ce doi bărbaţi au sunat la firma de pază ca să facă o glumă