Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Noi momente de groază la Acces Direct. Mirela Vaida a părăsit platoul în lacrimi: "A luat bolovanii din sacoșă și a început să spargă geamurile"

S-au trăit din nou momente de groază aseară în platoul emisiunii Acces Direct! Femeia care în urmă cu două luni a aruncat, în direct, un bolovan către Mirela Vaida, s-a întors şi a spart geamurile platoului de filmare. 

de Bogdan Ocnaru

la 20.05.2021 , 13:41

Din fericire, niciun membru al echipei nu a fost rănit. Poliţiştii chemaţi de urgenţă au reuşit să imobilizeze pe atacatoare înainte să facă victime. 

Martor: Băi, nene, dar opriţi-o, mă! 

Femeia: Mi-a furat banii, mi-a furat banii! 

Vezi și

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a fost ţinta unui nou atac aseară, chiar în timpul emisiunii. 

Bogdan Ocnaru, reporter Observator: S-a întâmplat în jurul orei 17 și din filmarea pe care am văzut-o se pare că a fost foarte bine plănuit. Femeia a venit în parcarea din spatele studioului, s-a dezbrăcat, a luat pietre și le-a aruncat în geamuri. Sunt geamuri peste tot. Toată scena a fost filmată de angajatul studioului, bărbatul s-a temut să intervină pentru că să nu fie și el rănit.

Femeia care în urmă cu două luni a reuşit să intre în platou s-a întors şi a încercat o nouă lovitură. 

Eu am făcut toate demersurile cetățenești. Este a treia oară când se întâmplă acest lucru" a spus Mirela Vaida, înainte să părăsească, în lacrimi, platoul. 

Adrian Velea, reporter Acces Direct: Vis-a-vis e o spălătorie și băieții de la spălătorie au venit într-un suflet și ne-a spus că e posibil să atace din nou că nu știe dacă e ea sau nu. A luat bolovanii din sacoșă și a început să spargă geamurile. La un moment dat am crezut că va sări și va intră în platou. Eram pregătiți.

Echipajul de poliţie a sosit la doar câteva minute de la apel, iar agresoarea a fost luată şi dusă la secţie. Mirela Vaida, gazda emisiunii Acces Direct, se teme însă de ce s-ar putea întâmpla dacă autorităţile nu iau măsuri. 

Mirela Vaida: Nu, nu este finalul, finalul este dacă ar fi internată undeva sau dacă procurorul ar înțelege că este o amenințare. Mereu spune că i-am luat banii, că o să îmi ia capul, asta e o amenințare 

După încidentul din luna martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a propus internarea nevoluntară a agresoarei, iar dosarul este în prezent la Judecătoria Sectorului 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Noi momente de groază la Acces Direct. Mirela Vaida a părăsit platoul în lacrimi: "A luat bolovanii din sacoșă și a început să spargă geamurile"