Antena Meniu Search
x

Noi proteste din cauza ordonanţei care modifică legile justiţiei. Peste 2000 de oameni au ieşit în stradă

Ei au mers, în marş , din Piaţa Victoriei până la Ministerul Justiţiei, unde au cerut demisia lui Tudorel Toader. Mai mulţi actori şi-au manifestat, de asemenea, revolta şi au ieşit pe scările Teatrului Naţional.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 10:49

Vezi și

Ei au mers, în marş , din Piaţa Victoriei până la Ministerul Justiţiei, unde au cerut demisia lui Tudorel Toader. Mai mulţi actori şi-au manifestat, de asemenea, revolta şi au ieşit pe scările Teatrului Naţional. Ei şi-au arătat astfel solidaritatea cu magistraţii care protestează de mai bine de o săptămână.

Înainte de a intra pe scenă pentru spectacolul Revizorul, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mihai Călin sau Marius Manole, dar şi alţi actori ai Teatrului Naţional București, au protestat pe treptele instituţiei. Ei cer o justiţiei independentă şi îşi manifestă astfel sprijinul faţă de procurorii şi judecătorii din România.

Actorii se gândesc să intre chiar şi în grevă. Proteste faţă de ordonanţa 7 au fost şi în Capitală, dar şi în marile oraşe ale ţării. Cei care au ieşit în stradă spun că vor protesta până la abrogarea OUG 7 şi desfiinţarea secţiei speciale pentru magistraţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi proteste din cauza ordonanţei care modifică legile justiţiei. Peste 2000 de oameni au ieşit în stradă