Antena Meniu Search
x

Noua metodă de cerşit la Braşov, breakdance pe zebră. Un român, un italian şi un spaniol, amendaţi cu 500 de lei de Poliţia Locală

Un român, un spaniol şi un italian s-au gândit la o metodă inedită de a face bani fără a depune prea mult efort. Cei trei dansau breakdance, după care apelau la mila publică, fix pe trecerea de pietoni, într-o zonă extrem de circulată din Braşov. Oamenii legii nu au fost încântaţi de figurile de acrobaţie, şi astfel, cei trei "artişti" au fost sancţionaţi. 

de Cristina Dimulescu

la 24.05.2022, 07:57

Trei bărbaţi făceau acrobaţii şi apelau la mila publică pe trecerea de pietoni.
Trei bărbaţi făceau acrobaţii şi apelau la mila publică pe trecerea de pietoni. - Poliţia Locală Braşov

"Actul artistic" al celor trei bărbaţi se consuma la intersecția străzilor Castanilor și Iuliu Maniu din Braşov. 

În timp ce circulaţia autoturismelor era oprită de culoarea roșie a semaforului, cei trei executau diverse mișcări acrobatice, în mijlocul trecerii de pietoni, iar mai apoi apelau la conducătorii auto pentru a fi răsplătiți pentru prestaţie. 

Numai că, bărbaţii nu au luat probabil în calcul faptul că vor da nas în nas şi cu oamenii legii. Tinerii au fost conduși la sediul Poliției Locale Brașov, unde au fost efectuate verificări în vederea identificării acestora. Astfel, oamenii legii au descoperit că unul dintre aceștia era cetățean român, un altul, cetățean spaniol, iar cel de al treilea, cetățean italian.

Cei trei bărbaţi, amendaţi de Poliţia Locală cu 500 de lei 

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie câţi bani au strâns prin noua metodă de cerşit. Un lucru este însă cert: vor trebui să achite o amendă în cuantum total de 500 de lei. 

Polițiștii locali le-au adus la cunoștință ”acrobaților” că au încălcat prevederile art. 2, pct. 3 din Legea nr. 61/1991, *republicată, și i-au sancționat cu amendă contravențională în cuantum de 500 lei, a transmis Poliţia Locală Braşov pe pagina de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noua metodă de cerşit la Braşov, breakdance pe zebră. Un român, un italian şi un spaniol, amendaţi cu 500 de lei de Poliţia Locală