Antena Meniu Search
x

Video "Nu am pierdut controlul mașinii nicio secundă". Monica Macovei spune că motociclistul a fost cel care i-a izbit mașina, pe drumul spre Mangalia

Un motociclist a fost grav rănit, ieri, de maşina condusă de Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei. 
În drum spre mare, Macovei ar fi intrat pe contrasens într-o curbă şi a lovit în plin motocicleta care circula regulamentar. Bărbatul de 56 de ani a fost dus la spital cu un elicopter SMURD. 

de Redactia Observator

la 09.10.2022, 08:55

Vezi și

Incidentul s-a petrecut puţin după prânz, la ieşirea din staţiunea 2 Mai. Monica Macovei era la volan şi se îndrepta către Mangalia. Unii martori au povestit că, într-o curbă, fostul ministru al Justiţiei n-ar mai fi reuşit să ţină drumul drept şi a intrat pe contrasens. Ar fi lovit în plin un motociclist şi l-ar fi aruncat pe şosea, într-un parapet metalic. Bărbatul de 56 de ani a rămas nemişcat pe asfalt, iar motorul a luat foc. Salvatorii au chemat rapid în ajutor un elicopter SMURD. 

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital. 

Monica Macovei, accident grav în Constanța. Fostul ministru spune că nu a intrat pe contrasens

Fostul ministru al Justiției spune că nu a circulat pe contrasens și că motociclistul a intrat în plin în aripa stângă a mașinii sale, moment în care s-au declanșat airbagurile, iar unul dintre cauciucuri s-a spart. Monica Macovei a mai scris, pe pagina sa de socializare, că nu a pierdut nicio secundă controlul mașinii.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fostul europarlamentar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Motociclistul este un fost angajat al ISU, în prezent pensionar. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi trebuie să stabilească exact cum s-a întâmplat accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Nu am pierdut controlul mașinii nicio secundă". Monica Macovei spune că motociclistul a fost cel care i-a izbit mașina, pe drumul spre Mangalia