Antena Meniu Search
x

Video "Nu am vrut să mai fac dragoste cu ea". Explicațiile năucitoare ale bărbatului care ar fi sechestrat o femeie, în București

Bărbatul care ar fi răpit și sechestrat o femeie de 45 de ani, într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei, a declarat că victima nu a fost sechestrată, ci doar "i-a luat cheia de la ușă" pentru că era beată și nu mai voia să întrețină raporturi sexuale cu ea. Ar fi așteptat, așadar, o discuție "pe trezie". Între timp, însă, femeia a reușit să vorbească cu o prietenă prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, fiind scoasă de acolo de polițiști.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 17:21

Vezi și

Individul susține că nu a sechestrat-o pe femeie, ci doar a așteptat ca această să-și revină în urma consumului de alcool. Povestea are și un element intim, spune bărbatul.

"Nu a fost sechestrată. Pur și simplu din faptul că eu nu am vrut să mai fac dragoste cu ea i-am ascuns cheile și i-am spus că nu vreau să mă cert cu ea, adică să nu-i dau voie să plece fără să discutăm normal, pe trezie. Ea a consumat foarte mult alcool. Am camere în bloc, când a venit la mine a alunecat, a venit deja beată", a declarat bărbatul, în fața Secției 24 de Poliție din Capitală.

Femeie de 45 de ani, sechestrată într-un apartament din București

Poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 24 Poliție au salvat, luni, o femeie de 45 de ani, care era ținută într-un apartament, împotriva voinței sale.

Pe acelaşi subiect

De fapt, Secția 24 Poliție a fost sesizată de o femeie care a spus că a fost contactată de o prietenă, prin intermediul unei aplicații de mesagerie online, care i-a spus că este lipsită de libertate și agresată la o adresă din Sectorul 5.

În urma cercetărilor, femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost identificată într-un apartament, unde se afla împreună cu prietenul ei.

Întrucât aceasta prezenta urme de violență, a fost preluată de către un echipaj de prim ajutor și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Bărbatul care ar fi sechestrat-o pe femeie, dus la audieri

De asemenea, bărbatul a fost dus la sediul subunității pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, de către Secția 24 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii situației de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Nu am vrut să mai fac dragoste cu ea". Explicațiile năucitoare ale bărbatului care ar fi sechestrat o femeie, în București