Antena Meniu Search
x

Video O tânără a evadat dintr-o temniță a groazei, după 14 ani de captivitate. A fost răpită când avea doar 19 ani, de un individ care i-a oferit un suc, într-o gară din Rusia

Aproape jumătate din tânăra ei viață, o rusoaică a fost ținută captivă într-o temniță a groazei, de un un bărbat care a răpit-o când avea doar 19 ani. Sâmbătă, după 14 ani de calvar, timp în care a fost bătută și abuzată de nenumărate ori, Ecaterina, acum în vârstă de 33 de ani, a reușit să evadeze. În prezent, agresorul se află într-un spital de psihiatrie, sub pază, fiind anchetat pentru crimă, viol și răpire. Atenție, informații cu puternic impact emoțional!

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.08.2023, 14:03

Vezi și

Povestea a început în toamna anului 2009, cu o întâlnire aparent inofensivă între Ecaterina și Vladimir Ceskidov, în gara din Celeabinsk, în Rusia. Bărbatul, acum în vârstă de 51 de ani, s-a apropiat de tânăra de 19 ani și i-a cumpărat un suc. Apoi a invitat-o la el acasă, în micul sat Smolina, iar ea a acceptat. Atunci a început calvarul Ekaterinei.

Închisoare în casa groazei

Individul a amenințat-o cu un cuțit și a închis-o în subsolul casei pe care o împărțea cu mama lui. Timp de 14 ani, Ecaterina a trebuit să curețe, să gătească și să aibă grijă de mama răpitorului. A fost obligată să-i satisfacă individului plăcerile bolnave, fiind abuzată de sute de ori, iar, între nenumăratele violuri au fost nenumărate bătăi.

Ceskidov o amenința tot timpul că o va ucide, dacă nu i se supune.  

Pe acelaşi subiect

Evadarea

Ecaterina a reușit să scape, sâmbătă, după ce bărbatul s-a îmbătat și a uitat să încuie ușa unde o ținea încarcerată de ani de zile. Tânăra ar fi convins-o apoi pe mama acestuia că Ceskidov le va omorî pe amândouă, mai devreme sau mai târziu, scrie Heute. Așa că femeia a chemat o ambulanță pentru fiul ei beat, timp în care tânăra, acum în vârstă de 33 de ani, a fugit. 

Vladimir Ceskidov se află în prezent într-o unitate psihiatrică, sub pază, iar Ecaterina susține că nu este singura lui victimă. De altfel, Comitetul de anchetă al Federației Ruse a transmis că bărbatul de 51 de ani, pe lângă infracțiunile de răpire și viol, este anchetat și pentru omor.

"În cadrul cercetării cauzei penale, s-a stabilit implicarea suspectului în uciderea unei localnice, în anul 2011. După săvârșirea infracțiunii, bărbatul a dezmembrat trupul femeii și a îngropat rămășițele în pivnița casei", se arată în informarea autorităților ruse.

Poliția investighează acum și moartea tatălui suspectului și a fostei lui partenere de viață. Potrivit unor publicații locale, trupurile celor doi ar putea fi îngropate în grădina casei ororii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » O tânără a evadat dintr-o temniță a groazei, după 14 ani de captivitate. A fost răpită când avea doar 19 ani, de un individ care i-a oferit un suc, într-o gară din Rusia