Antena Meniu Search
x

"Nu ne putem obișnui cu asta. Îi păsa mai mult de maşină”. Ioana a murit chiar de Înviere, în timp ce preotul care a provocat accidentul împărţea lumină credincioşilor

Un accident şocant petrecut în parcarea subterană a unui mall, la începutul lunii aprilie, avea să aducă sfârşitul unei tinere, aflate în dreapta, câteva săptămâni mai târziu, la spital.

de Monica Palade

la 23.05.2022, 14:38

La volanul SUV, care a intrat cu viteză în maşina în care Ioana, 29 de ani, se afla cu soţul său, Aurel, era un preot din Teleorman. Acum la mai bine de o lună de la accidentul care i-a adus sfârşitul tinerei, dosarul penal e încă in rem. Este cercetată fapta şi nu persoana. Familia Ioanei este extrem de nemulţumită de această situaţie, mai ales că preotul din Teleorman şi-a văzut liniştit de viaţă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ioana murea în ziua de Paşte

Ioana murea chiar în ziua de Paşte, în timp ce preotul se pregătea să dea lumină enoriaşilor. „Fata noastră a murit de Înviere, când preotul care a făcut accidentul dădea lumină. Nu ne putem obișnui cu asta (...)S-a dus fratele ei după accident acolo. El lucra în preajmă, la turnurile AFI. L-a văzut pe cel care a produs accidentul. I s-a părut foarte nepăsător, părea că îi pasă mai mult de mașină. Le spunea anchetatorilor că el nu are cum să lase mașina acolo, că e mașină din 2022. Părea nepăsător, că nu îi pasă că cineva acolo…”, spun cei din familia ei, potrivit Libertatea.

La rândul său, soţul tinerei spune că îşi aminteşte şi primele cuvinte spuse de preot după impact. „Mi-a spus ceva de genul «prietenaș, poți să mă omori, că n-am ce să fac». L-am văzut doar cu coada ochiului, mă uitam la soția mea, care era urcată atunci pe targă”.

Cei doi soţi au plecat rând pe rând la spital. Aurel a fost externat în aceeaşi zi. Ioana nu a mai ieşit niciodată. S-a stins din viaţă, la 22 de zile de la accidentul din mall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Nu ne putem obișnui cu asta. Îi păsa mai mult de maşină”. Ioana a murit chiar de Înviere, în timp ce preotul care a provocat accidentul împărţea lumină credincioşilor