Antena Meniu Search
x

Video "Nu vă speriați, sunt la cazare, la Brașov! Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam”. Postarea unui turist a devenit virală pe internet

Ca să facă bani, românii sunt de-a dreptul inventivi și exploatează fiecare loc, chiar dacă uneori sunt la limita unei situații penibile.

de Monica Palade

la 14.08.2023, 15:00

Vezi și

Un turist aflat la Brașov a devenit viral pe internet, după ce a postat imagini cu el fiind nevoit să scoată capul pe geam ca să poată face un duș în picioare, în unitatea de cazare în care se afla.

„Aici vorbim despre lux să faci baie și să admiri stelele"

„Nu vă speriați! Sunt la cazare, la Brașov. Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam. Ce ziceți? Ce cazare faină. Deci sunt baie, în vană cu picioarele și cu capul afară, că altfel nu poți sta în picioare. Aoleu. Ce să facem? Ăsta e geamul unde am ieșit afară cu capul, altfel nu poți sta. Brașov”, spune bărbatul pe filmuleț, care a fost postat pe TikTok.

Postarea s-a viralizat imediat, iar internauții s-au amuzat comentând. „Confirm, sunt din Brașov, și așa mai socializăm și noi între vecini”.

„De ce nu te-ai cazat la Hilton?” „Aici vorbim despre lux să faci baie și să admiri stelele, e altceva topul de pe lume”. „Acel moment când îți iei Logan și te aștepți să facă suta în 5 secunde”. „Dacă ploua mai econimesc și apa la duș” „Am râs cu lacrimi, m-am uitat de câteva ori.” „Când plouă nu mai dai drumul la dul! Deschizi geamul și economisești!” „Am crezut că vreți să montați panouri solare”. „Baie cu view!” „Daaaa..dar cine vede stelele din cadă”. „Nu-i bai, vezi răsăritul/apusul soarelui…Dacă începe ploaia nici nu mai consumi apa”. „Asa se face economie la apă! Acum doar trebuie sa te rogi să plouă!” „Vezi dacă ți-ai permis la Brașov!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Nu vă speriați, sunt la cazare, la Brașov! Ca să stau în picioare la duș trebuie să scot capul pe geam”. Postarea unui turist a devenit virală pe internet