Antena Meniu Search
x

Nunta multiculturala, la Suceava

Un tanar si proaspata lui sotie se mandresc cu o poveste de dragoste inedita. El bucovinean, ea venita din Africa si-au unit destinele intr-o biserica din Suceava

Vezi și

Conform traditiei, rudele miresei au intonat cantece africane, iar cand cei doi au schimbat juramintele, lacrimile au curs necontenit. "E prima noastra vizita si suntem impresionati de caldura cu care am fost primiti de oamenii din Suceava", a spus nasul mirilor.

Petrecerea a fost presarata de zeci de momente care au impletit cele doua culturi. A inceput cu dansuri africane si a continuat cu muzica populara. O nunta restransa, doar cu familia si prietenii apropiati.

Destinul i-a adus pe cei doi impreuna la un casting pentru o trupa de dans, iar de atunci sunt nedespartit. Si familiile lor se inteleg de minune. "Cand am inceput sa dansez l-am cunoscut pe Alex si atunci am descoperit si tara si cultura si mi-a placut foarte mult", a marturisit mireasa, Joe. "O parte din familia ei a venit in Romania, in vizita, i-am dus in locuri turistice, pe la Bran, pe la Peles si au ramas impresionati", a spus mirele.

Joe vine tocmai din Rwanda, insa asta nu a impiedicat-o sa invete limba romana. Alex stie franceza, dar vrea sa invete limba materna a fetei. Acum isi planuiesc nunta de miere in Afica de Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Nunta multiculturala, la Suceava