Antena Meniu Search
x

Adolescentă din Gorj, șantajată de fostul iubit. Tânărul i-a cerut bani ca să nu pună poze indecente pe Internet

O elevă din Gorj a fost şantajată de un tânăr de care tocmai se despărţise. Fostul iubit a amenințat-o că că va pune pe reţelele de socializare poze cu ea.

Vezi și

O elevă din Gorj a trecut prin clipe groaznice! Adolescenta de 17 ani a fost şantajată de un tânăr de care tocmai se despărţise. Fostul iubit a amenințat-o că va pune pe reţelele de socializare poze compromiţătoare cu ea.

După ce adolescenta i-a spus iubitului său că relaţia dintre ei s-a terminat, au început problemele. Băiatul în vârstă de 18 ani, coleg cu ea, a început să o ameninţe.

Iniţial, i-a cerut să continue să se vadă cu el. Altfel, va posta pe o reţea de socializare câteva fotografii în care fata apare îmbrăcată sumar. După trei zile de teroare, tânărul i-a cerut bani. Este vorba de o sumă de 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa. Minora a fost de acord, dar înainte de a se întâlni cu fostul iubit a trecut pe la poliţie, unde a povestit tot.

Anchetatorii l-au prins în flagrant şi l-au încătuşat. După ce l-au reţinut 24 de ore, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu l-au pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Adolescentă din Gorj, șantajată de fostul iubit. Tânărul i-a cerut bani ca să nu pună poze indecente pe Internet