Antena Meniu Search
x

Video O ambulanță în misune s-a răsturnat după un impact înfiorător. Accident teribil într-o intersecție din București

Grav accident de circulaţie seara trecută în Capitală. O ambulanță aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost izbită în plin de un autoturism. Șoferul maşinii nu i-a acordat prioritate autospecialei, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În ambulanţă se aflau doar salvatorii, iar unul din membrii echipajului a fost grav rănit. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 06.03.2023, 08:19

Vezi și

Accidentul a avut loc în Sectorul 1 al Capitalei, pe bulevardul Ion Mihalache la intersecţia cu strada Turda, în jurul orei 23:00. Ambulanţa a fost lovită de un autoturism, la volanul căruia se afla un şofer ce nu ar fi văzut sau auzit autospeciala aflată în misiune. În momentul în care a frânat, a fost mult prea târziu pentru a mai evita impactul. 

Bănuiesc că nu a acordat prioritate ambulanței care avea girofarul pornit. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În autoturism se aflau, pe lângă şofer, şi alte două persoane, care din fericire nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Însă nu la fel de norocos a fost unul dintre salvatori...

Ionel Solomon, ISU București - Ilfov: Un paramedic din ambulanță a fost transportat la spital. Ambulanța era solicitată să meargă la o intervenție, era în drum către intervenție, fară pacient.

Pe acelaşi subiect

Circulație blocată 3 ore pe bulevardul Ion Mihalache

Pentru mai bine de 3 ore circulația a fost blocată pe bulevardul Ion Mihalache, iar traficul s-a desfășurat cu dificultate pe un singur sens de mers.

Ancheta este încă în desfășurare, iar camerele de supraveghere din zonă urmează să fie verificate pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O ambulanță în misune s-a răsturnat după un impact înfiorător. Accident teribil într-o intersecție din București