Antena Meniu Search
x

Galerie foto Impact devastator între un autobuz cu 50 de pasageri şi un moto-taxi, în Peru. Cel puţin 13 oameni au murit, după ce autovehiculul a luat foc

Accident teribil în Peru: cel puţin 13 oameni şi-au pierdut viaţa în regiunea peruană Ancash, la nord de Lima, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un moto-taxi. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 06:34

Accidentul s-a produs duminică dimineaţă la kilometrul 380 al Autostrăzii Panamericane Nord, în provincia Casma, la 370 kilometri nord de Lima, potrivit poliţiei locale. 

Autobuzul, care transporta peste cincizeci de pasageri, se îndrepta spre Lima din regiunea Piura (nord). După ciocnire, autobuzul a ieşit de pe şosea şi a luat foc, a precizat poliţia. Victimele au murit arse în interiorul autobuzului, relatează Agerpres.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răniţii au fost transportaţi la spitalul regional din Casma. Pilotul moto-taxiului se numără printre cei ucişi, şoferul autobuzului a fost arestat, a indicat sursa.

Accidentele pe drumurile din Peru sunt frecvente în principal din cauza vitezei, a stării proaste a drumurilor şi a lipsei de semnalizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Impact devastator între un autobuz cu 50 de pasageri şi un moto-taxi, în Peru. Cel puţin 13 oameni au murit, după ce autovehiculul a luat foc