Antena Meniu Search
x

Două familii distruse într-un accident din Vaslui. Impactul dintre cele două mașini a lăsat șase victime, printre care și un bebeluș

Accident cumplit pe şoseaua dintre Vaslui şi Bârlad. Două maşini în care erau două familii s-au transformat într-un morman de fiare după ce s-au izbit frontal. Un tânăr de 22 de ani a provocat tragedia pentru că a intrat într-o curbă pe contrasens. Tatăl lui a murit pe loc, iar el este în comă la spital. 

de Redactia Observator

la 05.03.2023, 23:22

Vezi și

Impactul dintre cele două maşini a fost devastator. Autoturismele au fost distruse în totalitate.  În zona localităţii Crasna din judeţul Vaslui, tânărul şofer a depăşit în curbă şi, când a intrat pe contrasens, a izbit frontal cealaltă maşină care circula regulamentar. Alături de el erau părinţii - mama care stătea pe locul din drepata, iar tatăl, care era pe bancheta din spate. Bărbatul a murit pe loc. 

"Au fost găsite două autovehicule avariate în care erau şase victime, două fiind încarcerate. Echipajele au izolat zona şi au trecut la descarcerarea victimelor, din păcate una fiind decedată." 

După ce a fost scos din mormanul de fiare, şoferul a fost resuscitat direct în mijlocul şoselei. Cum starea lui era extrem de gravă, medicii au chemat un elicopter SMURD. Tânărul de 22 de ani a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Iaşi. Medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia lui. 

Diana Cimpoeşu, medic coordonator SMURD Iaşi: "Pacientul este în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Sf. Spiridon. Este intubat, sedat, cu ventilaţie mecanică." 

Pe acelaşi subiect

Un bebeluș printre victimele accidentului

În cealaltă maşină erau doi părinţi şi copilul lor de un an şi două luni. Mama era la volan. 

"M-a sunat finul meu, mergea la Albeşti, la tatăl lui cu fina şi cu copilul. Şi m-a sunat să vin repede aici că a fost un accident. A intrat cineva pe contrasens şi i-a lovit frontal."

Toţi trei au fost duşi la spitalul din Vaslui. Conştientă, femeia a întrebat în continuu de fiul ei. 

"E bine! E bine! Nu are nimic!"

"Cum îl cheamă?" 

"Alexandru Matei!"

"Cati ani are?" 

"Un an şi două luni!"

"Copilul e bine?"

"E stabil. Era în scaun!"

"E un miracol că au scăpat cu viaţă! Ei asigurau copilul tot timpul, luau scoica bună." 

Iar asta se pare că i-a salvat viaţa, spun medicii. La acelaşi spital a fost dusă şi mama şoferului care a provocat accidentul.  În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două familii distruse într-un accident din Vaslui. Impactul dintre cele două mașini a lăsat șase victime, printre care și un bebeluș