Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O avarie la o ţeavă de gaz a blocat traficul, pe o stradă din Băicoi. Zeci de persoane, evacuate

O magistrală de gaze naturale a fost avariată, marţi după-amiază, la Băicoi, judeţul Prahova, în timpul unor lucrări la reţeaua de canalizare. Pompierii asigură zona, zeci de persoane fiind evacuate de pe o rază de 100 de metri. Traficul este blocat.

de Redactia Observator

la 23.07.2024 , 15:15

Ţeavă de gaz avariată pe o stradă din Băicoi Ţeavă de gaz avariată pe o stradă din Băicoi

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova a dispus blocarea traficului rutier şi evacuarea persoanelor de pe strada Republicii din localitatea Băicoi, în urma avarierii unei ţevi de gaz în timpul lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare.

Au fost evacuate 27 de persoane din locuinţe şi firme. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, la faţa locului se intervine cu două autospeciale de stingere şi cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

"Intervenim pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire şi stingere a incendiilor în urma producerii unei avarii accidentale, produsă pe timpul unor lucrări, la o magistrală de gaze naturale. Ca măsură preventivă s-a dispus evacuarea persoanelor pe o rază de 100 m şi blocarea traficului (...) În zonă se efectuează lucrări de extindere a reţelei de canalizare", au precizat reprezentanţii ISU Prahova

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » O avarie la o ţeavă de gaz a blocat traficul, pe o stradă din Băicoi. Zeci de persoane, evacuate