O bandă de hoţi a făcut prăpăd într-o parcare din Capitală. Opt mașini au rămas fără telefoane, casetofoane sau roți

Publicat: 15.01.2019, 07:43.
Actualizat: 15.01.2019, 10:46

Într-o singură noapte, tâlharii au spart opt maşini, iar o parte dintre ele au rămas chiar fără roţi. Unii proprietari au aflat de pe Facebook ce s-a întâmplat.

Într-o singură noapte, tâlharii au spart opt maşini, iar o parte dintre ele au rămas chiar fără roţi. Unii proprietari au aflat de pe Facebook ce s-a întâmplat. Au văzut fotografii cu maşinile vandalizate şi au mers în parcare, unde au început să socotească pagubele. Li s-au furat casetoane, telefoane şi li s-au demontat inclusiv torpedourile autoturismelor.

Totul s-a întâmplat noaptea. Era puţin după ora 7 dimineaţa când un taximetrist a descoperit că maşina i-a fost spartă. Când s-a dezmeticit, a observat că banda de hoţi dăduse mai multe lovituri. A sunat la 112.

În timp ce poliţiştii cercetau fiecare autoturism în parte, imagini cu urmările loviturii au ajuns pe o reţea de socializare. De aici au aflat păţania şi o parte dintre păgubiţi.

Opt maşini au fost sparte în total. Iar anchetatorii au o misiune grea, pentru că hoţii au folosit mănuşi, iar în parcare nu sunt camere de supraveghere.

Hoţii nu au iertat nici o bătrână Dacie. Din ea au furat casetofonul.Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi tentativă de furt calificat, dar proprietarii maşinilor cred că au şanse mici să îşi mai recupereze pagubele.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.